Prima pagină > Uncategorized > Best of August 2007, Vol III

Best of August 2007, Vol III


In padurea cu alune,
Aveau casa trei pitici,
Vine pupaza si spune:

„Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea …”

am citit de 3 ori pana mi-a picat fisa.
plus ca mi-au trebuit breu 5 minute sa-mi dau seama ca nu continua discutia aprinsa care o avem in clipa de fata ( stiu ca o sa va intrebati despre ce vorbim asa ca va zic : femei de menaj).
 
daca in loc sa zici ”femei de menaj ” ai fi fost mai concisa – ”femei ” – – -iti dai seama ce polemica incingeau pe tema noastra
dar asa, si tu , ca si ieri, scrii prea pe larg si strici ce-ar fi putut sa iasa 🙂
Poate pe altii i-am putea pacali, dar tinerii astia ne cunosc din frageda pruncie.
Nici o sansa.
ce coincidenta, exact la femei de menaj ma gandeam si eu, nu stiu cum se zice la voi, da’ pe continentul asta se cheama french maids (verificati de exemplu http://www.frenchmaidtv.com/). ok, atat am vrut sa zic, continuati discutia despre french maids…
Idiosincrazia dilematica ?! Un temei metafizic inscris canonic in problematologia deontologica ireconciliabil circumscris in esenta reflexivitatilor filosofice, daca nu ca mod de solutionare macar ca modalitate si intentie de problematizare, continuitatea ideatica a creat de-a lungul istoriei diverse entitati ale recursului esoteric in cadrul teoriei deductiei inductive predictive subiective.
Pe scurt, fireste, subiectul a fost abordat in cadrul sedintelor de dialectica pe care le-am avut cu colega, cu aceasta ocazie tin sa subliniez contributia pe care dansul a avut-o la dezvoltarea imprevizibila a deductiei transcedentale vis-a-vis cu deductia fenomenologica. Iata un pasaj sugestiv de-a lu colega, dupa care ii voi da cuvantul:
„hermeneutica impura a redescoperismului intuitional cognitiv fundamenteaza principiul de metaplasie glutenica indigenic determinista”.
Cu styma. Maestre aveti cuvantul.
Legat de asertiunea pupezei, punctul de vedere e raportat dependent si categoric la abisul amplitudinilor Haidezborimielene insa e evident dezechilibrul empatic in lirismul metafizic insotit de perspectiva oarecum futila, muila si chiar pizdila la adresa necunoscuta a subiectului. Gresesc?! Deci exist.
Ba „french maid” e parte a aceleiasi tipologii si etimologii, vezi „French Fries” si „French Frise”, e doar o proiectie obsesiva cu nuante sexuale in imaginarului colocvial colectiv.
Conform statisticilor aproximativ 43,7% din americani au orgasm cand mananca french fries sau cand privesc un french frise. La el si cu french maid.
imi pare rau da’ n-am putut sa iau in serios pupaza, desi cel mai des incerc macar sa ii ofer timpul si atentia cuvenite. de data asta insa am fost dezamagit, patetismul fenomenologiei incercate, abordarea folizofica in care se afirma primatul constiintei asupra rationalizarii, precaritatea constructiei logice cazand intr-o cosmologie scartaita, toate astea m-au lasat rece. consider subiectul pierzandu-si din interesul istoric, in envidenta lipsa a consecventei rationamentului fabulat nu se poate propasi decat o alegorica fuga energetica de un randament scazut. va simt indoielile, intrebarile. exercitarea gesticii funiculare intr-un mediu osmotic reflexiv este sau nu redundant? dar, ca tot deschid un dialog care probabil nu va ajunge decat maxim intr-un punct convergent instabil, tesatura pasiva a intreprinderilor de capital privat create in comun acord este sau nu – ontologic vorbind – fiabila sau macar metodologic principiala?in alta ordine de idei, nu pot sa nu va spun ce a facut mascota echipei nationale in timpul intonarii imnului: „In momentul intonarii imnului Romaniei, mascota echipei nationale l-a tinut pe dupa gat pe atacantul Adrian Mutu”

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: