Prima pagină > Uncategorized > Worst of October 2007, Vol I

Worst of October 2007, Vol I


presculu e privat. 600 si ceva pa luna. sa-ti spun sincer erau vro 2 bajeti in grupa ei, i-as fi pleznit preventiv pe amandoi, din pacate era educatoarea de fata. enervante fiinte. ma rog, sper sa fie ok. o sa vedem cum se comporta cnad o ducem din nou

nu-mi place ce zici in general, ce draqu e cu idiotii astia? chiar nu se prind ca retardeaza oamenii de mici? am senzatia ca din cauze de parinti cretini si care s-au simtit jigniti probabil au redus nivelu’ scolii la ceva intre oligofren si imbecil, intr-un elan stalinist cum n-ai vazut nici in tarile noastre sovietice.
programe exista dar sunt niste vrajeli si alea. chestia e ca a mea e doar normala, noi insa nu suntem normali, eu as vrea ca copchilu sa faca ceva acolo, sa isi vada de scoala de alea alea. Ceea ce sincer iti zic cred ca e cam anormal printre astia pe aici. A-ti da silinta pentru copil e o pierdere de vreme, esti privit circumspect. In scoala asta unde e acum, toate bune si frumoase, sa nu crezi ca cineva ii alege pe culori pe copiii aia si nici ca imi pasa, chestia e ca ii alege in schimb pe parinti, evident cacand arunci 900/luna interesul pentru scoala e cu totul altul decat, sa zicem, jumate din clasele de la scoala publica.

Man mi se pare ca prezint lucrurile ca si cum ar fi normal sa fie asa la o scoala publica, ca multi dintre parinti sa nu fie interesati. Evident ca nu ar trebui sa fie asa, chestia imbecila e ca dezinteresul a juma de clasa se impleteste perfect cu dezinteresul imbecililor care conduc sistemul de educatie.

Care e explicatia la nivelul asta infect al scolilor ? Putem sa ne aruncam niste sute explicatii de la unul la altul fara sa ne chinuim. Te intreb insa care pula mea e the original sin, intelegi, care sunt motivele alea de sub aparenta asta. De exemplu, motive pentru care educatia e proasta pot fi: uitatul la televizor, abundenta si consumismul care reduce pe mogaldanul prost la ideea confortabila ca orice faci tot bine o sa o duci, faptul incetatenit ca orice e prost e free si orice e free trebuie sa devina prost (scoala publica e free). Sunt curios care sunt chestiile care au declansat porcaria asta, nu am idei dar daca te pornesti tu poate imi vin si mie.

am senzatia ca scolile publice sunt vazute ca un fel de troaca unde totul e aruncat si reciclat. parintii fara bani isi trimit evident copchii acolo, si probabil ca e o corelatie intre lipsa banilor si nivelul general. nu o cauzalitate, ci doar corelatie. ai dreptate cu filozofia free = prost, nu ma gandisem, am uitat unde traim.
despre cauze, sa fiu sincer subiectul nu mi se pare suficient de interesant. solutia e dezirabila, da’ istoria – in cazul asta – nu cine stie ce. in cazul antigoanei, dupa parerea mea daca macar unu’ din copii care m-au enervat ar fi fost scosi din grupa, calitatea s-ar imbunatati cu 50%. chestie de redistributie de resurse, mai ales timp.

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: