uninominal


In afara de decalajul cauzat de intarzierea delayului din motive de desincronizare si receptionare intarziata a emailurilor chestie care ma face sa ma situez fie in viitor, fie in trecut in conditiile in care discutiile voastre se desfasoara in vecinatatea relativa a contemporanului, ba ti-am trimis imaginea asta din lipsa de replica. Si ti-am trimis-o numai tie pen’ca mi-e ca nimeni nu o sa scrie. Uite o sa incerc sa ii starnesc cu emailul urmator.

n-am fost la vot, nici n-am stiut ca a fost vot, sper insa ca tu ai fost si ai votat si pentru mine. parerea mea e ca indiferent cine o sa fie viitorul sef de scara, o sa fie mai bun decat astalalt care s-a dus. uninominal vorbind. cine a castigat?

Habar n-am cine a castigat, uninominalul a luat-o in barba oricum ca nu s-a dus lumea la vot. Zici ca nu ai fost la vot? Sa-ti fie rusine.

Dar despre ce vot e vorba, oameni buni ? Mie de ce nu-mi zice nimenea nimica (aici o vizez pe smaranda, sper ca v-ati prins)

Acuma trebe sa ma uit pe internet sa vad despre ce e vorba. Si io cand mai muncesc, vreau sa va intreb ?

ca de obicei emailu asta mi-a venit azi, in timp ce toate alea cu uninominalu’ au venit ieri. ia de pricepe.
ma bucur ca ai mai bagat content pe site, incepe sa arate a forum. eu unu’ n-am mai apucat serile astea, da’ sper ca in curand, timid, sa o mai fac. bai azi o sa fiu bagat, asa ca nu garantez sa particip la vreo discutie, mai ales cu gagicile

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: