Prima pagină > arhitectura, Arhitortura > abuzul structural, VI

abuzul structural, VI


vreau sa te contrazic, totul trebuie abordat ca si cum va fi vesnic. cu abordarea cealalta (totul e temporar) o sa vezi numai rezultatele pe care le vezi deja in suburbia americana (vecinul meu are numarul cu 4 numere mai mic, ai inteles, in caz ca cineva da jos casele si pune un numar qudruplu de locuinte, town-homes, duplex sau ce-or fi), si in care scolile arata ca inchisori (cineva s-a jurat ca sistemul de iluminare este acelasi ca in inchisori, a lucrat personal la asa ceva). psihiatric vorbind, nu-ti vine sa lucrezi la un filigran daca stii ca obiectul o sa dureze cateva zile.
am numai o simpla intrebare vesnica, de ce suedezii, olandezii, englezii, japonezii si toti aia care se termina cu ezii o duc mai bine decat noi. care e diferenta? noi ne tot plangem ca istoria a fost vitrega rahat. incep s cred ca dimpotriva, am dus-o bine tot timpul, vremea placuta, merele coapte, graul care cum. aia isi deszapezesc ulita in fiecare dimineata, si probabil ca s-au prins ca in general comunitatea e mai importanta. uite, ca sa inchei argumentul, africanii, care n-au probleme de incalzire ci numai ce fel de sarpe sa manance la breakfast, au un simt comunitar si mai slab dezvoltat.
cine e mai FNI? FMI? zau ca nu stiu.  altfel totul e perfect argumentat, din pacate unei persoane care nu stie neam de ce vorbesti. nu stiu nimic de kaynes, krugman, friedman, scholes si makelele aia, nici nu mai stiu de ce ti-am trimis linkul cu krugman. va trebui sa recitesc.

Reclame
Categorii:arhitectura, Arhitortura Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: