Prima pagină > Articole, cugetare, deprinziare, obsesii, politruce, suleimenituri > Asasinarea Industriei – Pat Buchanan

Asasinarea Industriei – Pat Buchanan


Patrick Joseph „Pat” Buchanan (nascut November 2, 1938) este un comentator politic american, autor, politician si gazda a emisiunii Crossfire de la CNN. Buchanan a fost consilier expert in administratia
lui Nixon, Gerald Ford si Ronald Reagan. A castigat nominalizarea candidaturii prezidentiala din partea Partidului Republican in anii 1992 si 1996 pierzand in cursa prezidentiala in fata lui Bill Clinton.
In anul 2000 a fost candidatul Partidului Reformei la alegerile prezidentiale. Pat Buchanan se declara un conservator traditionalist si ideile sale au influentat decizii la nivel politic in anii 80 in SUA.

Referinte:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pat_Buchanan
http://www.buchanan.org

Vom incerca traducerea unui articol preluat din The American Conservative Magazine (http://www.amconmag.com/article/2003/aug/11/00007/) scris de Pat Buchanan in August 2003. Avem acceptul formal de traducere / publicare a articolului dat de catre AMCONMAG. Vom publica parti din articol (cam 8 pagini) pe masura traducerii – care sa nu va asteptati sa fie din cele mai stralucite insa ne vom stradui. Pentru cei ce se simt bine in engleza puteti sa cititi articolul de la sursa. Incepem ?

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: