Prima pagină > Articole, baliverne, cugetare, obsesii > drumurile noastre toate si timpul pierdut, III

drumurile noastre toate si timpul pierdut, III


Cele 50 de zile pierdute pe an pot fi convertite de o minte desteapta in energie, in profit pentru individ, pentru comunitate, pentru global warming si pentru orice altceva vrei. Stiu ca nu orice meserie e convertibila in aceasta idee, nu poti sa fii chirurg si sa lucrezi de acasa, dar sunt mii de oameni care ar putea-o face cu succes. Multi din customer service, sales, IT, finance, management etc, e atat de simplu. Astia toti ar putea sa nu arda gazul pe strazi ca naucii.
 
De ce nimeni nu vorbeste despre asa ceva? E cumplit de simplu, e evident, e o masura care se impune aproape de la sine, ce cacat e gresit in felul cum merg lucrurile in companiile astea de nimeni nu isi da seama de chestie.
heh. ti-am primit emailul asta, nu insa originalul. ei, ma rog, abia astept originalul, il iau pe-asta ca preview 

intrebi pai ce nu se prind? e prea simplu. plus ca stai in teorii socialiste. compania medie americana ii incarca pe angajati cat poate. am descoperit ca employeru are voie sa ceara over-time de la angajat, ba mai mult, in unele cazuri neplatit (de exemplu in cazul meu). nu mi-a placut descoperirea, da’ e cat se poate de adevarata. recomandarile pentru angajatori (am citit asta si in cartile cu fondatori de companii mari, unde au sfatuit acelasi lucru) sunt sa aiba mai putini angajati decat au nevoie, pe care insa sa-i over-work. ce zici de asta? culmea, angajatul american e perfect brodit pe psihologia asta. stiu o tipa pe-aici care lucreaza weekendurle de cand o stiu. unu’ mai simplu si mai din topor s-ar fi carat de mult, ea gaseste motiv de mandrie in asta. mi-e mila.

stai ca lunch, cu pizza

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: