Prima pagină > Articole, baliverne, cugetare, obsesii, suleimenituri, urbanism > drumurile noastre toate si timpul pierdut, V

drumurile noastre toate si timpul pierdut, V


Vorbesc de o solutie concreta la efectul de sera, la poluare, la incalzirea globala. De doua zile in Toronto e un smog de nu te mai vezi om cu copac, zi si noapte, arata destul de sinistru. Afara e cald, e octombrie, e canada, poti sa stai la tricou. Sunt semne pe care mai devreme sau mai tarziu se vor impune placerii employerului de a-l avea pe angajat aproape de sulfletul lui. In plus, nu stiu daca am zis, in ziua de azi putem face phone-conference pocnind din degete, avem yahu messenger, google, msn, avem video conference, poti vedea la ce lucrez ca si cum mi-ai sta in spate, pot sa fac remote connection de oriunde, poti urmari daca esti employer exact cat am stat pe computer si ce am facut. Nu vad nicio problema socialista, nazista sau comunista in toata chestia asta.
Ba, acum imi trecu prin cap, sper ca nu te refereai la chestia cu vacanta, toata discutia asta e despre working from home. Am convingerea ca mai devreme sau mai tarziu se va impune, nu e o chestiune ideologica ci o masura practica si urgenta de a stopa o situatie out of control. Deci ma refer in mod exclusiv la chestia asta, uita de vacanta euro pana.
 
Asta e intrebarea, nu crezi ca asta poate fi o solutie viabila?

doar un alt mic comentariu, la “+ faptul ca nu lucreaza la sute de km cum procedam noi aici”. adu-ti aminte cat face Lulu pana la servici. tu cat faceai pana la servici cand erai in buc? eu faceam juma de ora max si mi se parea ca imi pierd prea mult timp pe drum. idem, aici niciodata n-am locuit la mai mult de 20 de minute de casa (ma rog, conducand cu 60 in loc de 45mph)

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: