Prima pagină > deprinziare > complexul newyorkez

complexul newyorkez


„Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, si-a exprimat ieri convingerea ca mirosul de gaz resimtit in Manhattan nu este periculos si a precizat ca nu s-au inregistrat raniti, transmite Mediafax” ne asigura ziaru ziua.
desi izbiti in moalele capului de mirosul de gaz, se pare ca new-yorkezii sunt mai rezistenti decat episoadele din sex si orasul au lasat sa creada, nimeni prezentandu-se la spital cu leziuni sau vanatai de la contactul cu dura realitate. deasemenea, s-a inregistrat un ciudat efect placebo prin care nimeni nu s-a plans de nasurile mutate, evidente prin simpla observatie empirica. cercetatorii mai studiaza

bloomberg si iceberg, asa or fi facut si aia pe titanic, nu e ba nici un iceberg, e ceva la motor, stati linistiti la locurili voastre, capitanul s-a dus in cala sa verifice ca totul e in regula.

Si apropo de poluare, fara nici o legaturica, doamne-fereste cu bloomberque, am citit ca exista si poluare cu lumina, Light pollution:

http://en.wikipedia.org/wiki/Light_pollution

Si pot reinnoda un subiect mai vechi: ma gandisem si eu ca asa ceva ar putea exista. Vezi cateva topice mai jos chestia aia cu „cele 4 stagii ale negarii incalzirii globale”. Cu diferenta ca aici e vorba de poluare in toata regula. Mai stii la mare cand stateam pe plaja ce duhoare de gaz de esapament iesea de la seadoouuurileee cu care se plimbau idiotii aia de nu mai putea omu sa se bronzeze in liniste?

Categorii:deprinziare Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: