Prima pagină > deprinziare > Modelul idiot : cum sa iti impresionezi sefii

Modelul idiot : cum sa iti impresionezi sefii


http://gandul.info/articol_27672/cum_sa_iti_impresionezi_sefii.html

Asta e un articol care rupe gura, nasul si curu targului. Seful ba, e prezentat aici ca un tip da mare character ma-ntelegi, cu shafu tre sa o dai la pace pe parol, el e ca un duhovnic (i.e.dex: vazator cu duhu), tre sa-i zici ma frate tot ce trebuie, cum trebuie si, nu in ultimul rand, cat trebuie.
Ba deci cand e vorba de munca, tu nu tre sa ti-o faci cat mai bine sau mai eficient, important e, cum zice in titlu, sa iti impresionezi sefu.
Sefu e o entitate abstracta, el nu e ceva definit pe parcursul articolului, insa el poate imbraca diverse forme: urmatorul pas in ierarhia manageriala a firmei, poate fi sefu de tren, sefu de autobuz, unii au sefi acasa, sefi de bloc, sefu de la magazinu unde iti faci aprovizionarea. Ma rog, e o armata de sefi cu care ai de-a face si daca esti performant ar trebui sa ii impresionezi pe toti.
Se strecoara cumva idea ca sa nu uiti si de demnitatea ta dar vezi nu ti-o lua prea in serios ca poate demnitatea ta atinge demnitatea sefului si atunci ai pus-o. Concluzii sunt multe, de ex daca esti prea destept atunci incearca sa lucrezi asupra acestui defect, poate ti se pare, poate vrei prea mult, solutii ar fi: yoga, meditatia transcedentala, uitatul serios in oglinda dimineata si, pentru 10 minute incearca sa iti zici ca nu e adevarat, poate ai gresit, sefu stie mai bine, nu ai dreptate.
Cu mult bun simt suntem sfatuiti sa evitam totusi pupincurismul, chiar daca unii au un hobby pentru assstfel de manifestari, insa sa se practice supusenia si smerenia ca intre Dumnezeu si sef nu se stie cata diferenta e si care din ei, la o adica s-ar putea sa fie acolo cu o mana de ajutor cand ai nevoie.

Reclame
Categorii:deprinziare Etichete:
 1. lanternativa
  decembrie 6, 2008 la 7:26 am

  Nasol!

  Ai dreptate… Pai cum sa nu ma mut cand in fiecare zi cand deshchideam compu` pe care nu il inchid niciodata, primul lucru pe care il vedeam in fata ochilor mei era verdele flamurei crestine ce flutura pe un stadion plin de ultra, in care curvette lascivo-inteligente isi etalau sanii plini de sperma vecinei (vecinului, carevasazica, pardon).

  Ei lasa ca situatiunea nu-i chiar atat de neagra 🙂

 2. decembrie 6, 2008 la 3:20 am

  @lanternativa: intr-adevar m-am contaminat, am inceput sa vorbesc in limbaj parohial de maicutza spasita. Lante, usor iti vine tie sa graiesti in ale milosteniei fiule, ti-ai vazut sacii si blogul in caruta si te-ai mutat de pe wordpress la http://www.lanternativa.info nu tu wordpress sau alte culte religioase, iti permiti dar noi carevarzazica ramanem aici pe post de pagani necredinciosi. Ptiu!

 3. lanternativa
  decembrie 6, 2008 la 3:04 am

  „insa sa se practice supusenia si smerenia…”

  Deja ti-ai insusit vocabularul! Esti pe calea cea buna, fiule! Dumnezeu (sau seful) se va milostivi de tine.

  Urmatoarea etapa: incearca sa lucrezi asupra anumitor defecte. Nu dau bine in blogosfera stropita cu aghiazma tip copy-paste.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: