blogul cu rugaciuni


Despre Rugaciunea Pamflet

Tin sa notez un eveniment major petrecut pe blogu wordpressului pentru alungarea stresului scumpului cetitor (sau scumpulei cetitoare – spirit de corectitudine politica).
Daca acum ceva bloguri in urma observam cu cainta si pocainta pentru prima data in ultimii 30 de ani ca intre primele 3 teme promovate de wordpress se afla:

1. scrierea mistico-religioasa in desert, confuza si aruncata de-a valma fara sens, rost, noima ori directie (imposibil de inteles ce vor)
2. danutz popa cu economie for idiots
3. adrian nascase cu nu se stie ce ca trebuie consumat cu grija si intors pe toate partile (not my style)

Istoricul moment ano domini (cu cate 2Xn) 2008 il constituie decizia echipei de marketing din spatele lui Danutz (e posibil sa aflam ca in spatele lui Danutz sa se afle Adrian si astfel misterul devine circular agnostic) de a arunca pe piata un articol himeric, profetic si prostetic, un ghiveci intre deja celebrele sale observatii bancare si economice pe care n-am reusit sa le duc niciodata la capat (scuze, recunosc ca e chestie de lupta cu plictiseala care ma invinge intotdeauna) si un soi de pocainta mistico religioasa destul de isidios pusa … ce sa mai, ceva tare pidosnic.

Acuma nu zic, oameni suntem, Danut ne-a avertizat din titlu, ba prostanilor asta e la misto, e o chestia asa misticizma nu va apucati sa va enervati sau sa ma luati la misto cum fac eu acum, e asa ca intre oameni mari care inteleg niste treburi. Care nu intelegi inseamna ca nu e de nasu tau si lasa-ma in pace (disclaimer clasic).

Uite in final cum stau lucrurile, eu sfatuiesc pe religiosi sa continue sa scrie povesti nemuritoare, insa neaparat religioase pentru ca altfel isi pierd funu (fanu pentru nevorbitorii de iengleza). La fel il sfatuiesc prieteneste (si gratis!!!) pe Danutz sa continue cu aceiasi insistenta pe calea dreapta si neabatuta a economiei, fie ea si a Patagoniei, Bulgariei sau a Groenlandei, insa sa ramana in cadru ca altfel cetitorii e prosti si o sa il piarda. Nu cred ca misticistii cand stau la o pisanie ca fratii si dau peste rugaciunea lui Danutz o sa fie preafericiti. Si in final pe web totul e chestie de trafic, nu vreau sa incep sa cobesc dar uita-te bine la ce citesti acum in fata ochilor. Esti singurul!! Si tu habar n-ai ce naspa e cand scrii si numai tu citesti (o sa fii rupt in coate ca noi). Nu se merita zic sa iti risti pozitia de celebritate din capula wordpress ma baete mai ales cand tot ce ai de facut e sa fii consistent.

Ramai cum te-am cunoscut.

Reclame
 1. decembrie 7, 2008 la 10:41 pm

  Ca sa vezi ca ce ziceam nu e degeaba, cativa domni respectabili s-au adresat bunului Daniel cu mesajul limpede ca pe vitor sa nu mai ia in desert numele Domnului si cu sminteala a batjocori rugaciunea ca dialog … si sa nu mai huleasca. Nasol.

 2. groaznix
  decembrie 6, 2008 la 6:10 am

  am incercat sa citesc primele randuri din daniel, m-am dat batut, am alergie deja la stilul literar popesc-bengescian. chiar si asa insa, pot sa te contrazic, lasa-l pe om sa fie variat, surprinzator, lasa sa poti sa-l sari, sa-l ignori, lasa-l sa fie om si, prin asta deci, cum ar veni, uman.
  da-mi de stire cand devine si mai combinat, inedit.

  ps: m-am pacalit, mi-am luat inima in dinti si am dat cu ochiul peste intreg postu’, totusi scrie de economie. ma dau batut cu partea surprinzatoare, partea cu ignoratul ramane, cel putin pentru povestea asta.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: