Prima pagină > baliverne > relevanta titlului

relevanta titlului


Trupul demnitarului comunist Mizil depus intr-o institutie capitalista

Pare ca nimic nu le scapa celor de la EvZ, baietii sunt la post, in stare de veghe, cu urechile ciulite ca niste caini de vanatoare, reporterii evz sunt gata sa observe cele mai mici detalii si inadvertente, semne, defecte si disfunctiuni din realitatea pacatoasa care ne inconjoara.
In acest articol titlul este justificat doar printr-o mentiune nesemnificativa a lui Niculescu-Mizil intr-un paragraf in vreme ce de la un capat la altul se discuta despre Anca Parghel. Din pacate nu e singura meteahna, se pare ca omu a inceput cu o idee in cap dar pe parcurs s-a razgandit sau s-a incurcat si el cu privire la evenimentul pe care vrea sa il relateze. Abundenta insolita a unor atribute abate atentia mai mult decat tragicul eveniment in sine (care nici el nu e foarte clar definit): poate fi moartea cantaretei, moartea lui Niculescu Mizil sau moartea lui Ticu Dumitrescu. Evident pentru nea jurnalistu` asta a fost o ocazie sa impuste trei iepuri deodata. Si o face la stil de mare scriitor, un fel de Ioan Chirila a parastasurilor si descrierilor de alai funeral.
Anca Parghel, zice Liviu Iolu, „a fost învinsă după o <i>luptă <b>cruntă</b> cu cancerul</i>”. Crunta ?! Pai e cam facil si se putea usor renunta la atributul asta mai ales ca in general moartea la cincizeci si ceva de ani e crunta prin ea insasi indiferent daca e cauzata de cancer sau de .. altceva.
Constantin Ticu Dumitrescu e descris ca „fostul mare disident”. Asta ca sa intelegeti ca printre disidenti erau unii mai mici si altii mai mari. Cred ca disidentii au o soarta precum artistii, ei devin mari dupa ce mor. Asa ca e de stabilita determinarea biunivoca si relatia intre „fostul” si „mare”.

Reclame
Categorii:baliverne
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: