Prima pagină > baliverne > turizm sa fie, da’ s-o stiti si voi

turizm sa fie, da’ s-o stiti si voi


Am trait s-o vad si pi asta. Daca veatza e frumuoasa e pen’ca nu conteneste sa ofere surprize. Citind acest blog al unor prea-cinstite fetze am realizat ca a fi un bun crestin nu mai e la indemana oricui. Ceea ce se numeste la urgisitii vestici conspicuous consumption, la noi bunii crestini au devenit pelerinajele si turismul ca semn al credintei. Adeca vezi dumneata, zice la buchie, e bine sa crezi si mai cu seama e bine sa il cauti pe Domnu. Cum google nu e suficient de bun in cautari din astea iacacum mmturism.ro vine in intampinarea acestei sete de spiritual cu o oferta generoasa. Daca vrei sa il cauti pe Domnul in Israel, Sinai si Egipt, o poti face cu numai 1399 Euro – oferta perfecta pentru baba Saveta, o stii aia batrana de la coltul strazii care era tot timpul pe la biserica cu matanii. O alta optiune zice Sfanta Agentia Turisticka este sa pornim „Pe Urmele Sf Ap Matei”, exprimare prea super-tehnica, in traducere pentru non-nerds: „Pe urmele Sfantului Apostol Matei” insa bloggerului ii sade bine cu pacatu si cum e cu timpul limitat spera la iertaciune pentru necinstirea prin prescurtare a Sf Ap. FYI cautarea Sf Ap costa vreo 650 Euro – banuiesc ca nu te poti astepta la mare lucru, pretu mai mic. Super deal e insa pentru Coroana de Spini a Mantuitorului si suntem ofertati cu o calatorie unde altundeva decat la … Paris. Probabil ca nici agentu n-a gasit o legatura clara intre Paris si spinii cu pricina asa ca a lasat la pret: 250 dar cu autocarul.
Deci bai care te intereseaza nu mai pierde vremea pe la Carevasazica si da click pe linku de mai sus. Drum bun.

Categorii:baliverne Etichete:
  1. Decembrie 12, 2008 la 2:43 pm

    Ai dreptate, oferta ta e mult mai bogata, mai variata decat am reusit eu sa redau in cateva vorbe. Dar mi-e greu sa iti sar acum inainte cu cainta si smerenie doar pentru ca in opinia ta mi-am depasit ratia de carcotasenie. Vezi asta e avantajul publicarii pe blog vs. predica in pustie sau vorbitul la baba Saveta, la blog te mai si citesc oamenii. Sarbatori Fericite!

  2. miriamturism
    Decembrie 12, 2008 la 1:43 pm

    Da, corect, abureala la greu. Daca o iei la studiat, oferta zice cu totul altceva decat scrii tu aicea: ca Israelul se face si cu 670 euro, ca Etiopia Sf Ap Matei ( sic!) nu are inca pret, ca e in lucru, iar Coroana de Spini a Mantuitorului – ce sa facem, e chiar la Paris, la Notre Dame, o ora pe luna este expusa. Da’ se vede ca preturile mici, cele si pt baba Saveta, nu-ti plac deloc – de ce carcotesti, pana la urma? Orcum, multumesc si eu pt publicitate, desi cred ca n-a nimerit tocmai unde trebuia. Sarbatori fericite 🙂

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: