Prima pagină > deprinziare > vitejia vijeliei polare a ajuns in romania

vitejia vijeliei polare a ajuns in romania


 Dar inainte de asta a fost prin Olanda. Se pare ca cei de acolo au actionat super-eficient, zice EvZ: „In Olanda, furtuna a ucis cinci persoane, patru murind din cauza arborilor dezradacinati. Celula guvernamentala de criza a cerut populatiei sa nu iasa din case.”

Sa fie clar, patru au murit din cauza arborilor dezradacinati, al cincilea a murit acasa de batranete, insa cel mai interesant este atitudinea matura si responsabila a celulei. Celula a luat masuri de protectie imediate, ea nefiind orice fel de celula ci una guvernamentala. Stiu ca e greu de imaginat cum se formeaza o astfel de celula si pe ce criterii dar atat timp cat deciziile si recomandarile celulei sunt bune mai bine nu intrebam. Iar modul in care celula a reactionat a fost sa ceara oamenilor sa nu mai iasa din case. Inteleapta decizie, istorica se poate zice.
Stii ce e interesant? Celula e alcatuita din niste oameni, oamenii aia sunt platiti cu vf si indesat ca sa intre in componenta celulei (stiu ca doar lucrez pentru guvern). Astia se strang, se storc, se gandesc si cugeta la ce se poate face intr-o situatie de criza. Iar rezultatul este: „bai oameni, dar mai stati dreq si pe la voi prin case”.
dupa modelul olandez, guvernul roman a recomandat
„in caz de vitregire a vremii probabile, si de depresionare transhumata dinspre nord spre sud, romani, nu iesiti din casele olandezilor. in caz de ger, introduceti mainile in buzunarele lor.

semnat, tariceanu”.

ce-mi place totusi e ca de cand e El Comandante la carma tarii se traieste vibrant si cu sufletul la gura, pai nu a fost saptamana lasata de mesterul papusar in care sa zici ca te plictisesti.

A inceput cu Nastase, dupa aia a vrut sa schimbe camerele alea doua din Parlament si sa le inlocuiasca cu una, si-a luat omu casa in Mihaileanu, a dat de pamant cu Nastase, i-a iritat pe Patriciu si Vantu, i-a integrat si dez-integrat pe romani in tot ce se putea, a baut cu gigi, a baut in piata universitatii, a baut, a facut manevre cu Udrea, manevre cu ungurii si secuii, i-a scos din guvern pe imoralii lu Voiculescu, a promis poduri dupa inundatii, a amnintat cu alegeri anticipate, a scos raportul cu tismaneanu cu tot, acum se joaca de-a razboiul troian cu Elena si biletelu.

Intr-un fel cred ca are si CTP dreptate sa se infurie, ii da mult prea mult de scris, bai base, mai lasa-le incolo sa se odihneasca si astia putin.

Reclame
Categorii:deprinziare Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: