Prima pagină > baliverne > 20-23 din inel in tomis III

20-23 din inel in tomis III


Bun, deci ziua cu pricina de nastere era pe 20 si nupe 25, multumesc pentru corectura telespectatorului, iata un semn incurajator ca nu suntem singuri, ca exista ascultatori care ne vad, ne citesc, sunt alaturi de noi, simt cum distinct din afund popularitatea acestor discutii navalindara si cotropindara internetul pe toate partile.
Mamontz, din motive de eficienta eu propun sa luati porumbei voiajori ca in caz ca am un mesaj urgent care e refuzat de mailerul vreuneia, cealalta face un print si trimite mesaju prin el, prin el, prin porumb el. Poate mai simplu e sa strigati una la cealalta ca din inel pina in tomis III se aude si in soapta.

Ma mut pe carevasazica, pina nu ma gandesc mai bine la idea cu porumbeii. Cred ca un porumbel ar fi mai sanatos, ne-poluant, si mai sigur decat carevasazica. Scott – te intreb ca intre barbati si persoane tehnice – se poate face forum ma avand doar un porumbel ? Iarta-mi naivitatea dar sa nu ma iei iara ca depinde daca porumbelu e c-opan source sau ca ne trebuie poru – servar sau cuibusor de nebunii din astea.

Mesajul asta nu se pune in concursul nostru ca nu m-am putut tine la cele 5 linii.
cu un porumbel poti porni un forumbel
dupa ce m-am scarpinat in crestet cale de doi piepteni, m-am prins ca personalitatea ti s-a scindat din nou. ma ingrijoreaza, sa-ti spun sincer. mie ca-ti umpli casa si va trebui sa-ti iei una mai mare, cu cel putin atatea bai cate camere ai. bine bai?

ma bucur ca cineva ti-a explicat ca ziua ei nu e pe 25 ci pe 20. sper ca aceeasi persoana ti-a mai explicat ca pe 25 e ziua lu’ giizas, caruia pun pariu ca ai uitat sa-i dai un email de pe hallmark.com. aia e, imbatranim, uitam si ne racim, era sa zic racorim.

bai, ultimele zile am crezut ca’s singur pe-aici. descuiam usa dimineata, o incuiam seara. nici urma de picior de om. trist

multi plic personality
Care-i treaba cu personalitatea si scindarea ei? Las-o sa fie multipla ca de consecventa m-am saturat, consecventa e plictisitoare, rigida si monotona. Crearea unui forumbel ?! Cred ca ti-a iesit porumbelul, asta e viitorul, platform-independent, ce firefox si ie, nici nu-ti trebuie browser.
Am primit nenumarate mesaje de la cetitori si de la o parte din personalitatile mele multiple ca nu esti corect politic, respectiv ca aduci jignire unor insemne si valori religioase in care ei si ele cred.

Sper ca ai citit/vazut ca l-au spanzurat pe Saddam – democratia, dreptatea si fortele pure ale binelui au invins ba in sfarsit. Imi place, asta-i spiritul. Nu te mai plange ca umblii singur pe holurile siteului, fa si tu ceva zgomot, pune putina muzica. Costica, Costica, fa lampa mai mica.

Reclame
Categorii:baliverne
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: