Prima pagină > Articole, baliverne > topul locatiilor IT

topul locatiilor IT


http://www.pcauthority.com.au/News/140574,top-10-it-locations.aspx

lunea romaneasca loveste din intoarcere, de unde nu ma astept, si printre locatii precum seattle, fort meade sau boston, isi iteste capul si mica noastra tarisoara. scriitorii articolului sunt doi ilustri necunoscuti americani, iar tonul articolului, oarecum pozitiv, ne lasa sa banuim ca romania s-ar putea plasa, in orice lista, alaturi de sillicon valley si chiar de japonia. salut cu respect parerea respectivilor, ma bucura ca cred asa ceva, si le urez sa nu striveasca corola de minuni a lunii. de mentionat este ca chiar si intr-un astfel de mic articol, tot nu uita de faptul ca acest programatic talent latent bubuitor romanesc ajuta si la implementarea unei buni parti din virusii, viermii si troienele calatoare, dar sa ne intelegem, greaua mostenire isi spune din nou cuvantul.

carevasazica nu ar fi un blog de opinie daca nu mi-as adauga si parerea personala, ca tipii’s niste habarnamisti. nu neaparat din cauza ca romania nu ar fi leagan de programatori, cat din cauza de afirmatii de genul „When Microsoft decided to get into the antivirus industry who did it buy? A Romanian company.”… Mda, aaa… evident.

Reclame
Categorii:Articole, baliverne
 1. lanternativa
  martie 28, 2009 la 9:35 am

  IS = Iasi

  P.S. Nu ma pun 🙂

 2. martie 27, 2009 la 6:18 pm

  interesante conexiunile craniene, pentru mine (vag interes in AI), MIT inseamna cladirea Stata, nicidecum Minsky. probabil ca urasc perceptronul mult prea mult ca sa-mi bat capatul cu cine l-a inventat. te pui cu te-ncurci.

  ps: IS = Iasi? Islaz? Istria?

 3. lanternativa
  martie 26, 2009 la 10:04 pm

  Bre, avand in vedere ca poza echivalenta cu RO e din IS si ca acolo s-a salasluit unul din cei mai buni prieteni ai mei care e si geek pe deasupra adica programer adica nu locuieste la Helsinki noaptea ca mine uneori inclin sa le dau dreptate autorilor articolului cu pricina. In plus, cand am vazut cladirea cu numarul 10 din MIT am ramas placut impresionat din cauza ca carevasazica la MIT se salasluieste unul din amorurile mele adica Marvin Minsky.

  Pa.

  P.S. „…aaa…evident”. Clar!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: