Prima pagină > fantasmagarii, idei ratate, suleimenituri > asertiunea pupezei din tei

asertiunea pupezei din tei


Legat de asertiunea pupezei, punctul de vedere e raportat dependent si categoric la abisul amplitudinilor Haidezborimielene insa e evident dezechilibrul empatic in lirismul metafizic insotit de perspectiva oarecum futila, muila si chiar pizdila la adresa necunoscuta a subiectului. Gresesc?! Deci exist.

Reclame
  1. noiembrie 25, 2009 la 2:14 pm

    imi pare rau da’ n-am putut sa iau in serios pupaza, desi cel mai des incerc macar sa ii ofer timpul si atentia cuvenite. de data asta insa am fost dezamagit, patetismul fenomenologiei incercate, abordarea folizofica in care se afirma primatul constiintei asupra rationalizarii, precaritatea constructiei logice cazand intr-o cosmologie scartaita, toate astea m-au lasat rece. consider subiectul pierzandu-si din interesul istoric, in envidenta lipsa a consecventei rationamentului fabulat nu se poate propasi decat o alegorica fuga energetica de un randament scazut. va simt indoielile, intrebarile. exercitarea gesticii funiculare intr-un mediu osmotic reflexiv este sau nu redundant? dar, ca tot deschid un dialog care probabil nu va ajunge decat maxim intr-un punct convergent instabil, tesatura pasiva a intreprinderilor de capital privat create in comun acord este sau nu – ontologic vorbind – fiabila sau macar metodologic principiala?

  2. noiembrie 24, 2009 la 7:29 pm

    Ba „french maid” e parte a aceleiasi tipologii si etimologii, vezi „French Fries” si „French Frise”, e doar o proiectie obsesiva cu nuante sexuale in imaginarului colocvial colectiv.
    Conform statisticilor aproximativ 43,7% din americani au orgasm cand mananca french fries sau cand privesc un french frise. La el si cu french maid.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: