Prima pagină > Articole, obsesii, politruce > Geoana – Basescu, decizii tehnice

Geoana – Basescu, decizii tehnice


Exista sporturi care imi plac dar pe care nu le inteleg in totalitate, respectiv in box nu pricep deciziile finale ale arbitrilor, la fel ca si in gimnastica sau patinaj artistic. Partida televizata intre Geoana si Basescu are darul de a-ti lasa un loc gol in stomac, adica incepe sa imi fie mila de unul din candidati, omul e in corzi cu ochii vineti, incaseaza pumni dupa pumni, privirea ii este incetosata, nu se mai poate focaliza, ii lipseste coerenta, e dezechilibrat insa se tine pe picioare in inertie si sprijinindu-se in pumnii incasati. Asa mi s-a parut Geoana in confruntarea televizata de asta noapte, sub asaltul furibund al lui Basescu care nu a mai ascultat nici de fluieraturile arbitrului de a se retrage in coltul ringului, nici de cele ale tribunei care aplaudau inconstient „prestatia” lui Geoana.

Reclame
Categorii:Articole, obsesii, politruce Etichete:,
  1. groaznix
    decembrie 4, 2009 la 3:18 pm

    din pacate, ca si la box, patinaj artistic sau combinatia dintre ele, mesajul transmis este ca nu conteaza ce intelegi, nu tu tre sa intelegi, ci e o chestie pentru persoane cu autoritate in materie (stefan gheorghiu?), cu diploma pe perete, cu stampila pe creeer, nu pentru agarici adunati de pe strada, aruncati in fotolii si indopati cu pufarine. asta e problema majora a marinarului, e prea abordabil, e prea simplu ca sa fie ceva elevat, e prea chel cu strungareata ca sa pozeze de napoleon sau macar de bill clinton.

  2. decembrie 4, 2009 la 2:44 pm

    apropo de neintelegere vezi ca meciul se joaca pe teren abrupt, dinamic si inselator, sa nu te mire daca in timp ce base loveste in nestire un pumn ii sare in ochi ca o scaltoaca de nicaieri facandu-l KO. pai dupa aia o sa te intrebi stupefiat ca cine a dat, de unde vine pumnu, vezi aici e frumusetea sportului romanesc

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: