G(e)oana in bataia Vantului


base are o problema deschisa cu orice cadru. indiferent ca e cadru de partid, cadru constitutional sau cadru de discutie. relatia lui cu guvernul sau cu parlamentul e excat de genul „de unde pula mea sa stiu de dinainte”, care constitutie? ok o schimbam, parlamentul? nu conteaza il reducem, guvernul? schimbam si pe ala. totul la base se decide in actiune, totul e serie de rezultate pe puncte, dinamica, intensa, meciuri continui (sau continue), bataia e pe puncte, pai ii intelegi pe astia din psd, pnl si orice altceva politic in romania.

Basescu e obositor, loveste si in somn, sa mai stee dreq la un loc.
De exemplu iata dovada (una din zecile de mii) ca base e mogaldan si lipsit de manere carevasazica. Am vazut meciu pre-prezidential in care Base i-a cacat nasu lu geoana cu: „v-a placut azi noapte la vantu ?”.

Iti dai seama cum ar fi sunat asta de la Constantinescu de pilzda ? Cu voce sugrumata de emotie si pitizgaiata ar fi cerut solemn lu Geoana sa declare aici, in acest moment istoric, sa recunoasca sub semnatura cum ca ieri la orele dupa-amiezii s-a fost produsa intalnirea de taina a Vantului cu Geoana.

Iliescu la randu-i ar fi convocat o sedinta de partid unde dupa intonarea imnului de partid si alocutinuile membrilor, s-ar fi produs o mica escapada cu arestari si declaratii ale muncitorilor care acestia la randu-le ar fi transmis poporului vestea ca Gioana s-a lasat in bataia Vantului.

Ce ma caznesc sa dreg aici e ca frazeologia lu basescu e diforma. Ruperea lantului in dintii adversarului devine nu numai obisnuinta dar in acelasi timp o nonsalanta contanta in mana marinarului, e nesportiv dar spectaculos, basescu da circ si sange la popor in vreme ce astialalti joaca inca hora fetelor de la capalna.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: