Prima pagină > baliverne, deprinziare > nu stiu dar e naspa

nu stiu dar e naspa


Sub un titlu cardiaco depresiv „Fabricile Germane in Pana de Comenzi„, artiolul debuteaza drastic cu caractere bold debitand urmatoarele:

În luna octombrie, industria germană s-a confruntat cu o scădere neaşteptată a volumului de comenzi, cu 2,1% faţă de luna septembrie. În plus, programul rabla, care a stimulat vânzările Dacia, s-a încheiat.

Daca ma chinui sa ezit sa presupun ca bag in seama toate cuvintele, verbele, propozitiile sau frazele articolului, totul s-ar incadra in normal, ok, daca nu l-as fi citit deloc ar fi fost chiar si mai bine, insa ce se zice aici e ca industria germana e in buda, calculul e legat de luna septembrie, cam atat. Daca insa ma ambitionez sa pricep mai mult, nu e problema, reflexul asta oricum incepe sa ma lase, atunci ma impotmolesc in fraza urmatoare care anunta ceva despre Dacia si programul rabla. Pai frati germani, care e contextul aici? Herr autorul cred ca i-a venit eine idea in timp ce scria si ca sa nu o uite a adaugat-o asa de-ampleazna in articol.
Sau poate autorul incearca tehnici literare noi de a sugera kestia: ba nu stiu, da’ e naspa. Industria Germana e la buda, programu rabla s-a incheiat, o discoteca din Rusia a luat foc, s-a produs un cutremur in Peru. Deci e naspa.

Reclame
  1. groaznix
    decembrie 8, 2009 la 10:44 pm

    iti spun man, ai dreptate, si pe mine ma trezeste de cateva nopti pe la 3 o tuse seaca, de care nu scap decat cand stau in picioare. cum sa dorm man cand stau in picioare? ce’s yoghin? acu ceva vreme la un documentar pe undeva era un indian care cica dormea in picioare de nu’s cati ani. avea un leagan de care se sprijinea, si pe care cica dormea, adica de fapt se intindea pe burta pe leagan si-i atarnau picioarele. tradare, am strigat..
    ce ziceai? de germania? pai pentru aia dacia e o rabla, deci era vorba de programul german de predat rable, adica de dat daciile inapoi si de luat o masina in locul lor.. eu asa pricep mesaju

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: