top idioti


apropo de chestii din astea, daca aveam impresia ca romanii sunt campioni la tampenii din astea, trebuie insa sa imi revizuiesc toata scara ierarhica, clar ca americanii sunt candidati la primul loc insa uite ca pe langa accidentul cu red sluge, mai am niste stiri de la vecinii nostri care se pare ca sunt cel putin la fel de imbecili ca si noi:
http://www.montrealgazette.com/news/RCMP+charge+alleged+Hungarian+slavery+ring/3643342/story.html

Ma intreb daca totusi densitatea de stiri despre idioti nu e totusi proportionala cu deschiderea sociala, in care caz americanii s-ar putea sa iasa pe primul loc din cauza ca raporteaza tot ce misca – ceea ce il vad ca pe un lucru bun, nu rau. In plus, in cazul pompierilor, discutia, cel putin pe slashdot, a ajuns la discutia similara despre health insurance, ceea ce in general e bine – ii obligi pe toti sa plateasca, dar o sa plateasca mai putin si vezi doamne o sa li se stirbeasca libertatea, sau dimpotriva?
Vecinii nostri se umplu si ei de penibil vad. Care mai de care.

deschiderea sociala e de fapt setea de stiri cu idioti care e raportata cu procentajul de idioti in masa demografica. bai man, nu ma bag la demonstratii pe tema asta. iti zic sincer: americanii sunt mai idioti decat orice alta tara din lumea normala (nu ma refer la tari imbecile evident).
acuma asta fara sa negam ca si la capitolul inteligenta am putea sa ne trezim tot cu america pe primul loc insa vezi cum e lumea carcotasa, la asa ceva nu se gandeste nimeni.

Sustin ca deschiderea sociala are doua componente, partea de care vorbesti cu idiotii cu sete de stiri, si respectiv inca una, cea care se deschide si care ii lasa pe idioti sa afle diverse. Partea asta care se deschide nu exista in alte parti, si de ea ziceam ca e buna. Vezi tu, americanii inca se simt datori ca dupa cate o chestie sa apara si sa zica chestii, nu sustin ca bune sau rele, ci ca simt ca au inca o responsabilitate, oricat de superficiala, fata de bizonul american. Asta nu o sa se intample in curand in china, india, rusia, nu din cauza neaparat ca ar fi niste marlani (primii) ci si din lipsa unui exercitiu civic (india). Parerea mea, se poate sa ma insel si sa nu conteze.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: