Prima pagină > Articole, baliverne, cugetare, Declaraturi > implicatii si vorbe de duh

implicatii si vorbe de duh


Stii ce mi-e frica, e ca daca nu eram unde eram de 10 ani, as fi fost in aceeasi galeata, as fi cantat si eu iancu si rahat cu perje si as fi suspinat dupa paunescu. Cercul vicios creat de patriotismul ieftin (care implica ignoratul altor tari, lasand numai cea curenta in discutie) e extrem de greu de spart, iar pentru patriotul oarecare implica un salt de nivel meta, in care se chiar intreaba ce e cu tarile celelalte. Cati fac chestia asta la modul critic, si cati se prind ca de fapt nu-s mari diferente intre noi si ei?

:):) rid si dau din picioare. deci dupa ce te-ai antrenat la joc de glezne cu mine te-ai dat pe youtube. magnific, ma cac pe mine de ris.
vezi ca continui sa iti citesc din comentarii, am crezut ca te-ai limitat la unul singur insa vad ca te-ai luat la tranta cu ei nu gluma. aduna tot si pune pe carevasazica ca e gold.
totusi bai, ai facut 12 ani de scoala nu conteaza unde si de ce. vreau sa imi comentezi duhul si naduful din vorbele pe care le-a zis paunescu sau cineva la cenaclu si le repeta astia pe youtubeu pe care m-ai pus sa il deschid. deci zice la buchie: „daca nu eram roman, fugeam in romania”.
cum comentezi ? man, ma rid de unul singur zau.

„daca nu eram roman, fugeam in romania” – asta zau ca merita comentarii literare pe carevasazica, sa vad daca am timp

ce e de zis aici, ce e de comentat. sigur e demonstrat ca solutia problemei in materie de personalitate este sa iti pastrezi sobrietatea. pentru unul care intelege sa fie rezonabil, putem numi aceasta sobrietate „bun simtz”. insa lumea nu e plina de oameni rezonabili si rationali. si atunci lumea se lasa luata de val, simtul aventurier devine echivalent cu progresul, progresul necesar si tot asa, let’s do it, asta e calea.

eliade si cioran, nu ca m-as topi dupa vreunul, au fost mari legionari la vremea respectiva. sadoveanu (altul!) mare comunist. balcescu mare pasoptist. intelegi ca unele chestii din astea vin poleite de promisiuni, cu compelling arguments sa le imbratisezi, pupi pe frunte si asezate in vitrina sau chiar asumate si aparate ori pentru unii poate devin icoane demne de adus sacrificii pentru.

Sunt in stare sa le inghit prostiile daca reusesc sa ma convinga de vreo valoare. Dintre cei insirati, eliade a avut ceva condei si chiar i-a iesit (cred) cu istoria religiilor, sadoveanu e ok pentru copii din ciclul 1 scolar, balcescu, cioran si paunescu pe mine nu ma conving cu nimic, mi se par complet lipsiti de orice valoare. De altfel, valoarea acceptata a lu’ balcescu a fost exact prostia patriotica. Mda, ne-am scos.
Cred ca ai dreptate, fara idioti care sa faca chestii si ceva mai destepti care sa le repare, n-ar exista progres. Desi si asta mi se pare de demonstrat mai intai, poate ca doar desteptii care imping usor-usor lucrurile tot ar aduce progresu’. Dar, intr-adevar, cu idiotii la mijloc, lucrurile sunt mai spectaculoase, recunosc ca jackass ma amuza la lacrimi.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: