Prima pagină > baliverne > despre spitzer, ala cu curvele

despre spitzer, ala cu curvele


am citit de eliot spitzer ca cica tocmai pusese mana pe secure sa taie niste capete pe wall street cand brusc a busit zvonul ca cica ar fi baut visinata pe ascuns si futut cateva curve tot pe ascuns.
dupa cum iti amintesti manipularea a fost condusa propagandistic maiastru zicand multimii bulversate ca bai boilor voi platiti salariu lu asta care cu banii vostri se duce si plateste curve 1000 parai. stupoarea cu care am fost invaluiti a fost intesata astfel si de confuzie pentru ca precum toti stim nicio curva nu o sa ceara mai mult de 200 pe ora, in vecii vecilor amin. deci in afara de cazul in care futi 5 ore ceea ce ma indoiesc ca spitzer ar fi fost in stare, chestia nu are niciun sens. decat daca, cum ziceam, spitzer ar fi in stare sa fute 5 ore in continuu. si atunci pe bune ca ceea ce vine bizonului in minte este: sa nu il mai vad. deci automat trebuie demis.

esti pe-acolo. tipul isi adusese curva pentru cateva zile (vezi tu cat iti iese pe ora, poate ai si reducere), si daduse pe ea vreo 5000para. scuze daca sunt inexact, insa asa ceva.
daca’s banii lui, atunci sa ma scuze. altfel intr-adevar aflu si eu ca era cam aproape de wallstreet bajatu. m-am uitat la un show de-al lui si tipul mi se pare spirt. e alaturi de o toanta care nu pare sa-l inghita, probabil din cauza ca i-a propus un futai cu prea putini bani, o fi cotat-o la 20/ora.

Reclame
Categorii:baliverne
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: