Prima pagină > barfe, cugetare, joaca de carti, obsesii > banii ca informatie

banii ca informatie


zilele trecute mergand eu pe kindle la ce mai scrie scriitorii dau peste cartea asta „Money is information”. mi-a placut titlul, mi-a placut de faptul ca autorul e ceva ce n-a auzit internetu despre el inca, evident chestia asta m-a impresionat neplacut, insa zic haidi ba, dau 7$ si imi iau cartea. citesc si nu imi vine sa cred, citesc si plang. citesc.

eu asteptandu-ma la ceva gen Bernard Lietaer cu the future of money, si poate ca chiar asa si e. insa man, nu mi-a fost dat sa citesc ceva mai cretin in viata mea. de fapt o sa ma intrebi ca de ce l-am terminat, puteam sa ma razbun oprindu-ma din citit insa m-am chinuit ca sa ma conving ca chiar asa ceva vrea sa zica, ca ceea ce inteleg e una cu ceea ce el zice.

singurul dubiu pe care il am este urmatorul. daca acum o suta de ani venea unu si zicea ca bai the future of money e fiat money, cand totul pe vremea respectiva totul era gold standard, banuiesc ca as fi zis si de ala care vine cu teoria lu fiat ca e un imbecil. si poate ca chiar a fost insa iacataca s-a intamplat. acum sunt cu ochii in 4 dupa toti astia care lanseaza idei din astea ca vreau sa vad daca e ceva in capul lor. sincer deci nu. insa cum ziceam ca nota informativa zic ca dobitocii astia merita toata atentia pentru ca harry potter e mic copil pe langa ideile lor.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: