Prima pagină > deprinziare, fantasmagarii, idei ratate > Traficanti de Usturoi

Traficanti de Usturoi


Sub titlul provocator, incendiar, exploziv si care provoaca din insinct acoperirea reflexa a nasului, „retea de traficanti de usturoi anihilata la iasi„, evz isi asigura un loc codas in filtrarea calitatii cititorilor adresandu-se cu precadere si in special segmentului celor satui de Dilema Veche si plictisiti de articolele academice ale lu pata, celor care ravnesc pe ascuns la niste siktiruri de can-can, barfa de maidan, stiri cu gaini care nasc pui vii sau povesti cu toporul caruia i s-a rupt coada cand a fost infipt in capul victimei, insa dornici de dreptate si ordine, in orice caz ceva cu damf de mirodenie si gust iute de parfenie binevenit in preajma sfintelor sarbatori traditionale de craciun.

Astfel ca triumful politiei care in lupta pentru combaterea coruptiei reuseste sa starpeasca hidra de traficanti de usturoi si, banuim pe ascuns, ceapa, este binevenit pentru moralul romanului de spirit cetatenesc. Cum ziceam in special in aceste zile astfel de stiri vin sa zadarniceasca moralul si sa dea speranta de normalitate avand in vedere ca in abundenta gastronomica a acestor zile dependenta de usturoi poate face victime, ma refer la imposibilitatea folosirii transportului in comun, prezenta in locuri publice; zilele trecute am nimerit langa o mangafa dependenta care luase o supra-doza de trosnea in tramvai dintr-un capat la altul.

De acea lupta politiei are o rezonanta sentimentala pentru romanii de bine care prefera un sandvish dimineata in loc de o racitura cu ceapa sau un ceai in loc de iahnie de fasole cu jumari.

  1. groaznix
    Ianuarie 4, 2011 la 4:54 pm

    deci i-au prins? nu-mi dau seama cum, m-as astepta ca testul dependentilor de usturoi sa fie mai presus de nivelul academic mediu al politiei romanesti. de asemenea, o alta intrebare, de ce traficul asta nu e incurajat, se cunoaste din vechime capacitatea usturoiului de a combate bolile cardiace si problemele vampiresti.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: