Prima pagină > barfe, cugetare > Comedii americane

Comedii americane


Republicanii au luat cu asalt casa reprezentantilor. Ieri si-au dat high-five-uri cu democratii care paraseau locu’, si, la modul „ne-simbolic” dupa cum au pretins, au inceput circul, scuze, lucrurile. Din rezumat:

– lucrurile au inceput cu cititul constitutiei de catre fiecare din reprezentanti. Sute. Fiecare a citit cateva paragrafe, dupa care a anuntat pe urmatorul si a inmanat constitutia mai departe. Anuntatul – 15 secunde. Cititul – 10 secunde. La sutele de republicani, s-a adunat ceva timp, pe spinarea tampitilor care chiar s-au uitat la idiotenie. Sa ne fie clar. nu e rau sa mai citeasca constitutia din cand in cand, e rau cand fac show penibil din asta.

– la un moment dat, vreo 3 pagini de constitutie s-au lipit, dobi care era la aparat a dat 3 pagini si a continuat fara sa se intrerupa. Nimeni n-a parut deranjat.

– barfa sustine ca dupa ce citeau, plecau din sala. Daca e s-o cred, ne-simbolic, e destul de clar la ce sa ne asteptam de la noua casa a reprezentantilor.

– dobi de nou speaker of the house, boehner pentru oficiali, la  alegere, a luat cel mai mare ciocan de lemn lasat la dispozitie. Tot „ne-simbolic”. Nu i-a fost usor sa-l ridice, ma rog, sa zicem ca avea tot sangele in creierul intelectual. Ne-simbolic.

Ce e clar este ca n-o sa ne plictisim in anii urmatori. Dupa un model aproape romanesc, entertainment-ul e mai important ca tehnicalitatea, iar speranta barbosului ca politica va redeveni plicticoasa a mai bifat un esec.

Categorii:barfe, cugetare
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: