povesti din viitor: wifi glove


acum 5 ani am scris despre prototipul idei de iPhone si ori tu ne-ai vandut emailurile ori el (steve) le citeste pe undeva si se apuca de implementat. periculos, ca inception (sper ca ai vazut filmul).
deci mai am o idee: wifi glove. cu screen in podul palmii. evident screenul e facut dintr-un material care inca nu s-a inventat, ceva cu high resilience.
oricum versiunile initiale pot fi fara screen, doar o chestie de cuplat castile pentru muzica, pe degetul mare o galena si pe degetul mic am microfon, ca sa primesti telefoane sa tii asa degetul mare la ureche si ala mic la vorbitor. pe unul din degete sau in palma poti avea un cip de credit card. de pornit masina, de descuiat usa, o sa se inventeze interfetze la calculatoare si televizoare ca sa nu mai folosesti telecomanda, mouse, mouse de prezentari, joystick, rahat de accesorii la jocuri, etc. unul din degete poti sa il faci cu camera video, in caz ca te doare in gat iti bagi degetul si trimiti imaginea la doctor. nu mai zic de manusa cu vibrator acum ca vorbim de chestii din astea.
abia m-a lovit idea asta insa simt ca se poate mult mai mult, uite daca pui un unit de coordonare mai inspre cot care sa iti poata misca degetele, poti sa canti la chitara. ca sa nu mai zicem ca cu o manusa performanta poti sa ai implementat un sistem de drill machine. partea naspa e daca iti hackuieste vreunul manusa si cand vrei sa te scarpini in nas iti sare si iti scoate ochii.
oricum, fii atent, sa zicem ca ai un monitor cu ecran special, ceva touch. imagineaza-ti ca faci copy paste de pe o masina pe alta cu mana, cu un deget, iei de pe monitorul ala o arhiva si o muti pe alalalt. sau o iei in mana si pleci acasa, ai grija sa nu dai pe jos si cand ajungi bagi in calculator, sau fii atent, asta de langa mine asculta muzica, pai dau cu mana pe monitor si copiez muzica, practic o tii in mana si copbori repede la masina unde arunci in deviceul din masina tot ce ai luat de la ala.
inca o idee, poti sa faci la fel cu documente, le iei cu tine si te duci sa le printezi sau daca le poti afisa direct pe niste screenuri, am uitat sa iti zic, in viitor screenurile o sa fie toate adaptate la manusa.

despre jocuri nu iti mai povestesc, ca o sa ai diverse versiuni de manusi, cu 5 senzori, cu un milion de senzori sau extrasenzoriale. bai man e beton. si inca nu am ajuns la ciorapi ca acolo treaba se impute.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: