Prima pagină > arhitectura, Arhitortura > oameni si Arhitecti, partea IV

oameni si Arhitecti, partea IV


totusi ceva lipseste din pozele alea, sper ca nu ramane la latitudinea (imi place cuvantul asta) privitorului sa adauge elementul: oamenii. Mie imi plac pozele cu oameni multi adunati la un loc.
 
Uite aici de exemplu, ba eu cred ca de asta a fost posibila revolutia romaneasca, ca la oameni le place sa iasa pe strazi.
null

pai asa si e, la oameni le place pe strazi. pui o piateta, o fantana, o terasa, un hotdog, nu mai scapi de ei. aia din poza pe care mi-ai trimis-o pareau intr-o piateta la o terasa cu hotdog. cred ca fantana tocmai se terminase.

Pentru posteritate si ca sa ma corectez: cartea Wisdom of Crowds, daca treci de primele capitole si intelegi ca el de fapt nu chiar credea ceea ce zice ci doar venea cu diverse puzzle variante si ca chiar pregatea niste idei, eh, cartea e de senzatie.
Ti-am zis ca e naspa dar trebuie sa retractez, sper ca nu o sa ii zici lu Sadoweansky ala care a scris-o. Fara misto, te buseste rasu apropo de grupul vazut ca o turma unde domneste consensul. Cred ca orice manager ar trebui sa citeasca cartea asta obligado. I azi cum a fost weekendu.
Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: